Digital identitet ad flere kanaler

Digital identitet ad flere kanaler

For at bygge en solid online identitet er det afgørende at være tilstede på flere kanaler og ikke mindst med et .dk-domænenavn.

Online kommunikation flytter sig fra e-mail til sociale medier, til hjemmesiden og tilbage til sociale medier, inden for få minutter – og kunderne skal opleve en integreret forretning på tværs af alle kanaler. Den sociale mediekanal er ofte starten i kunderejsen, men hjemmesiden er nødvendig til fordybelse i produkter, samt den egentlige salgskanal.

Tag kontrol over din online tilstedeværelse

Mængden af informationer der kan findes om en dig online er overvældendende. Der findes flere offentlig tilgængelige registre og databaser, som indsamler al tilgængelig information. Det kan for eksempel være SKAT, Virk og Krak.

Men du er ikke i kontrol over den information, hvis du ikke har en online tilstedeværelse via et .dk-domænenavn.

Din hjemmeside er kontrolleret af dig og ingenting kan foregå der uden din tilladelse. Du bestemmer, hvordan informationerne bliver præsenteret og opdateret. Her har du kontrol og sikkerhed for at dine oplysninger er retvisende.

Website vs facebookside

For at bliver et succesfuldt brand forventer nutidens kunder en ”allround” oplevelse. Det betyder en forventning om at finde dig på flere digitale kanaler, med indehold der spiller sammen. Kunder følger muligvis virksomheden på de sociale medier, men de køber ikke produktet medmindre det er på en troværdigt hjemmeside.

Kunder gør deres research online, inden de beslutter sig for et køb. Inden for et par sekunder kan de finde ud af alt de har brug for vedrørende et produkt, kvaliteten, pris, anmeldelser og tilgængelighed. Virksomheder skal derfor være klar og villige til at interagere med deres kunder via alle kanaler.

Både en hjemmeside og en Facebookside er således vigtige for en moderne virksomhed, uanset størrelse. Derfor bør en nystartet virksomhed begynde med at registrere de relevante domænenavne og derefter oprette en hjemmeside, der kan tjene som base for virksomheden. En base der kan håndtere al trafik genereret via de sociale medier.

turkis-design
Konkurrence på Facebook

Alle der registrerer et .dk-domænenavn d. 23. maj, kan deltager i konkurrencen om gavekort til MyTrendyPhone til en værdi á kr. 500,-.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.