.dk-dagen

.dk-dagen

.dk dagen

Den 23. maj er det årets domænedag, .dk-dagen. Det fejrer vi med en konkurrence om 20 gavekort til MyTrendyPhone til en værdi á kr. 500,-. Og alle der registrerer* et .dk-domænenavn d. 23. maj, kan deltager i konkurrencen.

Læs mere om hvordan du deltager på vores Facebookside.

Et .dk domænenavn er vigtigt

Uanset om du driver forretning, blogger eller varetager en forening, er det vigtigt at være synlig. Et .dk-domænenavn er grundlaget for din online tilstedeværelse, og efterhånden tyder alt på, at nettet kommer til at spille en større rolle i folks liv. Danskerne er allerede i dag digitale. Ifølge Danmarks Statistik bruger 85 % af alle danske internetbrugere internettet til at søge viden og information om produkter og services. Det forventes faktisk, at du er online.

Forretningskanal for virksomheder

Dette er endnu mere afgørende, når du driver forretning. Forbrugerene stiller større og større krav til virksomheders online tilstedeværelse – herunder deres hjemmeside. Med et .dk-domænenavn er du til rådighed døgnet rundt, og potentielle kunder kan finde dig og købe dine produkter og services, når det passer dem.

Danskerne stoler på indholdet fra et .dk domæne

Et troværdigt domænenavn er afgørende. Blandt danske virksomheder, store som små, har 64% et .dk-domænenavn, frem for de mere kendte kommercielle top-level domæner som .com og .org. Det er en meget høj andel, og viser tydeligt, at .dk-zonen er troværdig.

Den kendsgerning, at en dansk kunde kan se at du er en dansk virksomhed, med et dansk domænenavn giver din virksomhed afgørende troværdighed.

Med andre ord, du har brug for et .dk-domænenavn til at understøtte din danske forretning

*) læs mere her om, hvordan du registrerer og validerer et .dk-domænenavn

Er dit ønskede .dk-domænenavn ledigt?

Find domænenavn
turkis-design
Konkurrence på Facebook

Alle der registrerer et .dk-domænenavn d. 23. maj, kan deltager i konkurrencen om gavekort til MyTrendyPhone til en værdi á kr. 500,-.

lightgrey-design

sss

Digital identitet ad flere kanaler

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.