Hvordan bliver jeg IP whitelisted?

Du skal IP-whitelistes, hvis du skal bruge EPP, domænenavnslisten, sandkassen og forhandlerportalen. På forhandlerportalen kan du selv IP-whiteliste din IP-adresse til de andre services.

Hvis du skal logge ind på forhandlerportalen, skal du sikre dig, at du er oprettet som bruger, samt at den IP-adresse, du logger ind fra, er whitelistet i forhandlerportalen.

Hvis ikke ovenstående er tilfældet, kan du ikke tilgå forhandlerportalen. Du skal derfor kontakte en bruger i din virksomhed, der allerede har adgang og er administrator for jeres REG-handle, der så kan whiteliste den ønskede IP-adresse og/eller oprette dig som bruger.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.