Jeg vil gerne skifte navneservere, men det virker ikke. Hvad gør jeg?

Når du skal skifte navneservere for et .dk-domænenavn, kræver det, at de fremtidige navneservere er opsat korrekt, og at de er registreret hos DK Hostmaster, for at du kan bruge dem.

Hvis du får en fejlbesked, der siger, at navneserveren ikke er registreret hos DK Hostmaster, skal du bede udbyderen af navneserveren om at registrere navneserveren ved at følge denne guide.

Zonemaster

Hvis du oplever fejlen. ”der mangler NS-records på navneserveren”, kan du tjekke, hvad problemet er med værktøjet ”Zonemaster”, som du finder her.

Når du har kørt testen under ”pre-delegeret domænenavn”, fortæller den dig, hvilke opsætningsfejl der gør, at du ikke kan skifte navneservere. Du kan evt. kopiere det link, der kommer på siden og sende det til din navneserverudbyder, så de kan løse fejlen.

Når der er tale om en fejl i opsætningen af navneserveren eller en navneserver. der ikke er registreret hos DK Hostmaster, er det desværre ikke noget vores kundeservice kan hjælpe med. Det er kun udbyderen af navneserveren, der kan hjælpe.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.