Skal jeg betale moms af periodegebyret?

Du skal betale dansk moms, hvis du er:

  • En privatperson eller virksomhed med bopæl i Danmark
  • En privatperson, der bor i et EU-land
  • En privatperson eller virksomhed, der bor uden for EU

Du behøver ikke at betale moms, hvis du er:

  • En virksomhed med bopæl inden for EU (undtagen Danmark)

 

Virksomheder inden for EU er forpligtiget til at sikre sig, at deres momsnummer (VAT nummer/CVR nummer) er registreret sammen med virksomhedens kontaktoplysninger hos DK Hostmaster. Dette opdateres via selvbetjeningen under "Rediger kontaktoplysninger". Fakturering uden dansk moms forudsætter således, at der er registreret et korrekt VAT nummer/CVR nummer hos os.

Vi gør opmærksom på, at hvis din virksomhed allerede har registreret et CVR-nummer hos os og du ønsker at ændre dette, kræver det at domænenavnet overdrages fra den gamle til den nye virksomhed. Læs mere om hvordan man overdrager et domænenavn.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.