Forhandlere

Forhandlere

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring forhandlere. 

Find en liste over alle godkendte registratorer.

En forhandler er en virksomhed, der formidler registreringen af et domænenavn til DK Hostmaster.

For at blive forhandler skal virksomheden godkendes af DK Hostmaster og sikre aktiv navneservice for domænenavnet på mindst to navneservere.

En registrator er en virksomhed, der formidler registreringen af et domænenavn til DK Hostmaster. Det kaldes også en forhandler, og er fx der hvor en hjemmeside er hostet.

For at blive registrator skal virksomheden godkendes af DK Hostmaster og sikre aktiv navneservice for domænenavnet på mindst to navneservere.

Ja, visse forhandlere tilbyder denne service.

Din forhandler kan med dit samtykke sætte sig på som betaler af dit domænenavn hos DK Hostmaster, når den første registreringsperiode udløber, og domænenavnet skal fornyes (typisk efter et år).

Når din udbyder er betaler, får du ikke selv tilsendt en faktura fra DK Hostmaster.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.