Forhandlerhåndterede .dk-domæner

Forhandlerhåndterede .dk-domæner

-Gør administrationen af dit domæne endnu enklere.

Fra og med mandag den 20. september, 2021, tilbyder DK Hostmaster sine kunder en ny og enklere måde at administrere .dk-domæner.

Fremover kan du vælge at lade en forhandler varetage administrationen af dit domænenavn, og samtidig beholde den samme forbrugerbeskyttelse. 

Hvad betyder den nye forhandlerhåndtering?

Forhandlerhåndteret betyder, at det ikke længere er nødvendigt at benytte DK Hostmaster til at foretage administrative opgaver knyttet til .dk-domænenavne. Det betyder også, at du kun skal henvende sig ét sted for support vedrørende dit .dk-domæne.

Forhandlerhåndtering betyder også, at du kan lade en forhandler, der understøtter den nye mulighed, betale periodegebyr, skifte navneservere, redigere kontaktoplysninger og opsige domænenavne på dine vegne hos DK Hostmaster. 

fordele

DK Hostmaster vil stadig varetage og gennemføre ID-kontrollen. Og i visse tilfælde er det stadig nødvendigt, at du indgår aftale om brugsretten til et .dk-domænenavn direkte hos DK Hostmaster. Mange forhandlere understøtter dog muligheden for aftalen kan indgås via dem.

proces

Efter at du har fundet et ønsket .dk-domænenavn og valgt forhandler, skal du indgå aftale om vilkår for brugsret til et .dk-domænenavn. Derpå skal du gennem en ID-kontrol, hvis du er ny bruger, inden dit .dk-domæne er klar.

Hvordan påvirker forhandlerhåndteringsmuligheden dig?

I 12 måneder efter at forhandlerhåndteringen lanceres, vil forhandlere af .dk-domæner kunne kontakte registranter, og tilbyde dem de nye muligheder.

Det betyder, at du kan modtage e-mails, hvor din forhandler tilbyder dig at lade dem administrere dit domæne. Det kræver selvfølgeligt dit eksplicitte samtykke.

Du kan også kontakte din forhandler på egen hånd, og bede dem håndtere dit domæne.

Det er dog ikke alle forhandlere der tilbyder dette. Er du i tvivl om netop din forhandler understøtter det, skal du tage kontakt til dem.

Det vil altid være muligt at gå tilbage til den traditionelle håndtering hos DK Hostmaster.

 

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.