Hvem er DK Hostmaster?

Hvem er DK Hostmaster?

DK Hostmaster er administrator for domænenavne, der ender på .dk.

Vi administrerer en database (whois) med kontaktoplysninger på alle, der har registreret et .dk-domænenavn og vedligeholder en del af infrastrukturen (DNS) på den danske del af internettet.

Betaling af domænenavn

Du kan betale for dit domænenavn for en periode på 1 - 10 år ad gangen.

Det koster 60 kr. pr. år at have et .dk-domænenavn.

Du kan videregive betalingen af domænenavnet til en anden person eller virksomhed. Denne rolle kaldes betaler og vil få tilknyttet et separat bruger-id. Betaleren kan ikke udføre andre handlinger end at betale for domænenavnet, og du kan til enhver tid vælge at betale direkte til DK Hostmaster i stedet.

Her kan du læse vilkårene for at have et .dk-domænenavn.

Rollen som fuldmægtig

Du kan give en anden person eller virksomhed fuldmagt til at foretage handlinger på dit domænenavn. Denne rolle kaldes fuldmægtig og vil få tilknyttet et separat bruger-id.

Enkelte operationer skal godkendes af dig; det gælder f.eks. overdragelse eller sletning af domænenavnet.

turkis-design
Hold styr på dine domænenavne på DK Hostmasters selvbetjening

Du kan altid opdatere dine kontaktoplysninger og foretage ændringer vedrørende dit domænenavn på DK Hostmasters selvbetjening.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.