KeyPartners

KeyPartners

For første gang nogensinde inviterer DK Hostmaster danske forhandlere til at blive en del af Internetdagen. Vi kalder det et KeyPartner samarbejde.

Hvorfor skal du overveje at blive en KeyPartner?

  • Du får mulighed for at brande din virksomhed til Internetdagens 500+ deltagere
  • Kontakt og networking med potentielle kunder
  • Vidensdeling og sparring med inspirerende kollegaer fra internetsamfundet

KeyPartners - Internetdagen 2018

uno
UnoEuro leverer dansk, stabil it hosting af høj kvalitet, både i form af webhoteller og domæner. Internetdagen sponsoreres af UnoEuro, så du nemmere kan overholde den nye lovgivning om persondata, certificeringer og sikkerhed. UnoEuro gør det simpelt. Til en pris, hvor alle kan være med.
Læs mere her>
dan

DanDomain er Danmarks største e-handel platform, hvor vi står bag mere end 3.000 danske webshops.

Vi ses til Internetdagen 2018, hvor DanDomain byder ind med komplet Office 365, der kan styrke din forretning via en stærk kontorløsning i skyen. Vi glæder os til at høre mere om, hvad fremtiden bringer. DanDomain hjælper dig online - Helt enkelt!

Læs mere her>
one

One.com har mere end 1.500.000 kunder, som vi hjælper med at komme online med deres egen hjemmeside på et personligt domænenavn. Vi servicerer både virksomheder, private og organisationer, og er i dag en af de førende virksomheder i Europa i formidling af domæner og salg af webhoteller.

Vi er glade for at kunne sponsorere Internetdagen, der samler hele den danske Internetbranche til en dag med spændende oplæg og dialoger. Vores gave til alle deltagere, i samarbejde med DK Hostmaster, er 1 gratis .dk-domænenavn og 1 års gratis webhotel, inklusive adgang til at installere WordPress eller bruge vores simple hjemmeside-bygger.

Læs mere her>
turkis-design
Vil du være KeyPartner?

Som KeyPartner får du unik eksponering ved DK-Hostmaster og DIFO’s arrangementer og kampagner. Det giver dig mulighed for direkte markedsføring og kommunikation mod kunderne. Kontakt Malene Hansen for yderligere information. 

lightgrey-design
Internetdagen og Dansk IGF 2018

Kom med til en dag i den digitale fremtids tegn, med temaer og debatter om digitale tendenser set fra et juridisk, et teknisk og et erhvervsmæssigt perspektiv, når Internetdagen og Dansk IGF 2018 løber af stablen.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.