Kurser

Kurser

Kurser
It-sikkerhed og jura

Bliv klogere på de it-sikkerhedsmæssige og juridiske aspekter af domænenavnsområdet, og deltag i vores kurser.

lightgrey-design
alternate
yellow-design
Kurser om it-sikkerhed

Vi afholder som kurser om DNS, DNSSEC, IPv6, DMARC og kryptering 2-3 gange årligt.

Der er ikke fastsat datoer for næste runde, men hold øje her på siden, hvor vi vil opdatere så snart der er fastsat tidspunkter.

 

turkis-design
Kurser i domænenavnsjura

Vi afholder kurser i domænenavnsjura hvert halve år. 

Datoer og tilmelding publiceres så snart vi har fastsat tidspunkter.

 

sss

Vores kurser er gratis
lightgrey-design
yellow-design

Poul Otto Schousboe, IT-sikkerhedschef i Danske Bank:

”Flere medarbejdere fra Danske Bank har deltaget i DK Hostmasters workshop om DMARC, da jeg vil være sikker på, at mine kolleger er klædt ordentligt på med know-how, og dermed også kan deltage aktivt i diskussionerne, vi har internt i Danske Bank om DMARC’s muligheder.”

lightgrey-design
Fokus på teknik og sikkerhed

I DK Hostmaster arbejder vi for at fremme et mere sikkert internet, og derfor afholder vi en kursusuge, hvor man kan få indsigt i forskellige teknikker til at højne sikkerheden på domænenavne. Målgruppen er primært netværksingeniører og systemadministratorer, men alle der har interesse i it-sikkerhed er velkomne. Deltag hele ugen eller udvælg det kursus, som er mest interessant for dig.

darkblue-design
Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.