Kurser

Kurser

Kurser
It-sikkerhed og jura

Bliv klogere på de it-sikkerhedsmæssige og juridiske aspekter af domænenavnsområdet, og deltag i vores kurser.

lightgrey-design
alternate

sss

Vores kurser er gratis
lightgrey-design
yellow-design

Lars Baggersgaard, Virksomhedsejer i Mendit:

”Som selvstændig IT-konsulent i min egen virksomhed, var jeg rigtig glad for at deltage i jeres IT-kurser om DNS, DMARC, DNSSEC, Ipv6 og kryptering. Det var meget informativt, fagligt og lærerigt, og det gav mig meget brugbar og vigtig viden. Underviserne var dygtige og behagelige, og jeg synes at kurserne fungerede særdeles godt online”.

lightgrey-design
Fokus på teknik og sikkerhed

I DK Hostmaster arbejder vi for at fremme et mere sikkert internet, og derfor afholder vi en kursusuge, hvor man kan få indsigt i forskellige teknikker til at højne sikkerheden på domænenavne. Målgruppen er primært netværksingeniører og systemadministratorer, men alle der har interesse i it-sikkerhed er velkomne. Deltag hele ugen eller udvælg det kursus, som er mest interessant for dig.

darkblue-design
Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.