Kursus: Lær, hvordan du beskytter dit domænenavn med DNSSEC

Kursus: Lær, hvordan du beskytter dit domænenavn med DNSSEC

Kursus1

På dette kursus kan du lære, hvordan du beskytter dit domænenavn med signeringsmetoden DNSSEC og dermed forhindrer angreb fra hackere.

DNSSEC er en sikkerhedsservice, som findes i DNS. Servicen er udviklet for at forhindre hackere i at ændre i navneserverprocessen og overtage kontrollen med et domænenavn.

DNSSEC er relevant for både private virksomheder og offentlige organisationer, som alle kan blive udsat for phishing-angreb og falske omdirigeringer. Kursets primære fokus er, hvordan man signerer sit domænenavn med DNSSEC-nøgler.

Læs mere om DNSSEC her

Underviser

Jakob Schlyter er IT security advisor hos det svenske firma Kirei, der arbejder med informationssikkerhed. Jakob har arbejdet aktivt med DNSSEC siden 1999 og er en af verdens førende eksperter på området. Han har desuden bred erfaring indenfor system- og protokoldesign, IPv6 og kryptering.

Program

08.30-9.00 Morgenmad

09:00-09:15 Velkomst

09:15-10:30 Historien om DNSSEC og OpenDNSSEC-softwarepakken.

10:30-10:45 Pause

10:45-12:15. Praktisk planlægning af dine DNSSEC-politikker

12:15-13:15. Frokost

13:15-14:00 Signering af zoner

14:00-14:45 Udskiftning af nøgler, manuelt og automatisk

14:45-15:00 Pause

15:00-16:00 Systemadministration, backup, logning og overvågning

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til netværksingeniører, systemadministratorer og alle, der er involveret i forvaltningen af DNS-operationer. Niveauet er for let øvede og øvede. Kurset foregår på engelsk.

Praktisk information

Dato: Opdateres...
Tid: Kl. 9-16
Adresse: Ørestads Boulevard 108, 2300 København S
Pris: Gratis
Sprog: Engelsk
Forplejning: Morgenmad og frokost
Andet: Husk laptop med OpenSSH, Putty eller anden SSH klient til forbindelse til laboratoriemiljøet.

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.