Kursus: Lær, hvordan du beskytter dit domænenavn med DNSSEC

Kursus: Lær, hvordan du beskytter dit domænenavn med DNSSEC

Kursus1

Kurset er fuldt booket. Kurset bliver afviklet igen til efteråret, og vi annoncerer en ny dato for kurset, så snart det er fastlagt.

På dette kursus kan du lære, hvordan du beskytter dit domænenavn med signeringsmetoden DNSSEC og dermed forhindrer angreb fra hackere.

DNSSEC er en sikkerhedsservice, som findes i DNS. Servicen er udviklet til at forhindre hackere i at ændre i navneserverprocessen og overtage kontrollen med et domænenavn.

DNSSEC er relevant for både private virksomheder og offentlige organisationer, som alle kan blive udsat for phishing-angreb og falske omdirigeringer. Kursets primære fokus er, hvordan man signerer sit domænenavn med DNSSEC-nøgler.

Læs mere om DNSSEC her

Underviser

Jakob Schlyter er IT security advisor hos det svenske firma Kirei, der arbejder med informationssikkerhed. Jakob har arbejdet aktivt med DNSSEC siden 1999 og er en af verdens førende eksperter på området. Han har desuden bred erfaring indenfor system- og protokoldesign, IPv6 og kryptering.

Program

Kurset vil primært fokusere på, hvordan du beskytter dit domænenavn med signeringsmetoden DNSSEC. Følgende emner vil være i fokus: 

09.00-10.30: DNSSEC og hvordan du åbner OpenDNSSEC softwarepakken. 

10.30-10.45: Pause

10.45-12.00: Praktisk planlægning af dine DNSSEC-politikker og signering af zoner

12.00-13.00: Frokostpause

13.00-14.00: Udskiftning af nøgler - manuelt og automatisk samt systemadministration, backup, logning and overvågning

Spørgetime 

Der vil blive holdt en spørgetime d. 23. april fra kl. 10-11, hvor du har mulighed for at stille Jakob Schlyter spørgsmål relateret til kurset. Du modtager link til dette efter selve kurset.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til netværksingeniører, systemadministratorer og alle, der er involveret i forvaltningen af DNS-operationer. Niveauet er for let øvede og øvede. Kurset foregår på engelsk.
 

Praktisk information

Dato: 19. april 2021
Tid: Kl. 9-14
Adresse: Virtuelt (du får sendt et link til din e-mail et par dage før mødet).
Pris: Gratis
Sprog: Engelsk
Andet: Computer med OpenSSH, Putty eller anden SSH klient til forbindelse til laboratoriemiljøet.
 

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.