Kursus: Teknikker til kryptering af e-mail og websites

Kursus: Teknikker til kryptering af e-mail og websites

Kursus1

I de senere år er sikring af e-mail og websites blevet stadig mere presserende pga. stigende internetkriminalitet.

På dette kursus kan du lære at forstå den seneste udviklingen inden for beskyttelse af e-mail og webtrafik. Vi vil bl.a. komme ind på, hvordan du nemmest kan få udstedt certifikater til dit website eller e-mailserver, hvordan opsætningen fungerer, og hvordan du vælger de mest optimale og sikre indstillinger.

Underviser

Kurset vil blive gennemført af Jakob Schlyter, som er IT security advisor hos det svenske firma Kirei, der arbejder med informationssikkerhed. Jakob har arbejdet aktivt med DNSSEC siden 1999 og er en af verdens førende eksperter på området. Han har ligeledes bred erfaring med system- og protokoldesign, IPv6 og kryptering.

Indhold

Kurset vil især sætte fokus på DANE (Domain-based Authentication of Named Entities), som er en udvidelse af den sikkerhed, som DNSSEC tilbyder. DANE omfatter krypteringscertifikater til blandt andet websites og e-mailservere, som giver dine brugere øget tillid til, at de besøger netop dit website. Det bliver altså sværere for en potentiel angriber at efterligne dit website.

Kurset vil ligeledes indeholde:

  • TLS-konfiguration
  • PKI: Anskaffelse og monitorering af Let’s Encrypt samt forsikringer af certifikater via CAA (Certification Authority Authorization)
  • Overblik over aktuelle http-sikkerhedsmekanismer.
  • Indblik i andre aktuelle teknologier som DMARC, DKIM og SPF.

 
Målgruppe

Dette kursus henvender sig til netværksingeniører, systemadministratorer og alle, der er involveret i forvaltningen af DNS-operationer. Niveauet er for let øvede og øvede. Kurset foregår på engelsk.

Praktisk information

Dato:  Onsdag d. 7. november 2018
Tid: Kl. 9-12
Adresse: Ørestads Boulevard 108, 2300 København S
Pris: Gratis
Sprog: Engelsk
Forplejning: Morgenmad og frokost
Andet: Husk laptop. Det er ikke nok at medbringe en smartphone eller tablet. Operativ system på din laptop er underordnet, men du skal have mulighed for at installere værktøjer.

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.