Kursus: Teknikker til kryptering af e-mail og websites

Kursus: Teknikker til kryptering af e-mail og websites

Kursus1

På dette kursus kan du lære at forstå den seneste udviklingen inden for beskyttelse af e-mail og webtrafik.

I de senere år er sikring af e-mail og websites blevet stadig mere presserende pga. stigende internetkriminalitet. Vi ser stadig flere tilfælde af fx CEO fraud og phishing, hvor folk narres til at taste kreditkort-oplysninger ind på en falsk hjemmeside.

Kurset sætter især fokus på DANE (Domain-based Authentication of Named Entities), som er en udvidelse af den sikkerhed, som DNSSEC tilbyder. DANE omfatter krypteringscertifikater til blandt andet websites og e-mailservere, som giver dine brugere øget tillid til, at de besøger netop dit website. Det bliver altså sværere for en potentiel angriber at efterligne et website.

Det er oplagt at tage vores kursus i DNSSEC i sammenhæng med dette kursus. DNSSEC-kurset ligger d. 14. november 2019.

Underviser

Thomas Steen Rasmussen arbejder for internetudbyderen BornFiber som unixadm/ sikkerhedshat/udvikler. Han er derudover selvstændig med enkeltmandsvirksomheden tyktech. Derudover beskæftiger han sig med DNS tjenesten censurfridns og lignende internetaktivistiske projekter.

Program

08.30-9.00. Morgenmad

09:00-09:05. Velkomst

09:05-9:45. TLS-konfiguration

09:45-10:30. PKI: Anskaffelse og monitorering af Let’s Encrypt samt forsikringer af certifikater via CAA (Certification Authority Authorization)

10.30-11.30 Overblik over aktuelle http-sikkerhedsmekanismer.

11.30-12.00. Indblik i andre aktuelle teknologier som DMARC, DKIM og SPF.

12:00. Frokost

Opdateres

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til netværksingeniører, systemadministratorer og alle, der er involveret i forvaltningen af DNS-operationer. Niveauet er for let øvede og øvede. Kurset foregår på engelsk.

Praktisk information

Dato:  Onsdag d. 13. november 2019
Tid: Kl. 9-16
Adresse: Ørestads Boulevard 108, 2300 København S
Pris: Gratis
Sprog: Engelsk
Forplejning: Morgenmad og frokost
Andet: Husk laptop. Det er ikke nok at medbringe en smartphone eller tablet. Operativ system på din laptop er underordnet, men du skal have mulighed for at installere værktøjer.

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.