Kursusprogram 2018

Kursusprogram 2018

Teknik og sikkerhed - Uge 45

Bliv introduceret til DNS (dansk)
Mandag d. 5. november, 9-16  
Her kan du lære at forstå DNS-begreber, konfigurationer, operationer og grundlæggende sikkerhedsaspekter af DNS.
v/ Thomas Steen Rasmussen

Beskyt dit domænenavn med DNSSEC (engelsk)
Tirsdag d. 6. november, 9-16
DNSSEC er en signeringsmetode, der kan gøre DNS mere sikkert. Servicen er udviklet for at forhindre hackere i at ændre i navneserverprocessen og overtage kontrollen med et domænenavn.
v/ Jakob Schlyter

Få teknikker til kryptering af e-mail og websites (engelsk)
Onsdag d. 7. november, 9-12
Her kan du lære om den seneste udviklingen inden for beskyttelse af e-mail og webtrafik. Vi kommer fx ind på udstedelse og opsætning af certifikater til dit website eller e-mailserver.
v/ Jakob Schlyter

Beskyt din online identitet med DMARC (engelsk)
Torsdag d. 8. november, 9-16
Lær hvordan du opgraderer sikkerheden på dit e-mailsystem med DMARC. DMARC kan beskytte din virksomhed og dine kunder mod identitetstyveri, spam, phishing og malware.
v/ Tim Draegen


Jura og policy - Uge 47

Bliv klog på god domænenavnsskik (dansk)
Tirsdag d. 13. november, 9-12
Her kan du lære hvad god domænenavnsskik er, og hvilke kriterier der ligges vægt på i afgørelser om god domænenavnsskik i Klagenævnet for Domænenavne.
v/ Clement Salung Petersen

Juridisk indblik for praktikere på domæneområdet (dansk)
Mandag d. 19. november, 9-12
Dette kursus er for dig, der kan bruge juridisk indsigt i det daglige arbejde med internettet og domænenavne. Deltag i kurset, hvis du er interesseret i viden om domæneloven og vilkår for brugsretten til .dk-domænenavne.
v/ Henriette Vignal-Schjøth

Skal private aktører håndhæve ulovligt online indhold? (engelsk)
Onsdag d. 21. november, 13 – 14.30
Internettet bliver i stadig højere grad brugt som platform for at distribuere krænkende materiale. Men hvem har ansvaret for at fjerne dette indhold, og hvem beslutter hvornår materiale er krænkende?
v/ Sebastian Schwemer

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.