Ledelse

Ledelse

Jakob Bring Truelsen - Administrerende Direktør

Jakob Bring Truelsen

Administrerende Direktør

Jakob har været administrerende direktør for DK Hostmaster og DIFO siden marts 2015.

Han har en uddannelsesmæssig baggrund fra Handelshøjskolen og har mange års ledererfaring fra en række lederjobs i IT- og miljøvirksomheder.

jbt@dk-hostmaster.dk


Laila Jensen

Laila Sylvesta Jensen

Juridisk chef

Laila har ansvar for DIFO/DK Hostmasters juridiske rammeværk og rådgivning samt for det nationale og internationale samarbejde med interessenter i relation til domæneområdet.

Hun fokuserer på, at juridiske krav skal gøres operationelle for bedst muligt at understøtte forretning og forbrugerbeskyttelse.

Laila har erfaring fra Telia og Erhvervsstyrelsen, og er meget rutineret på internet- og teleområdet. Hun har arbejdet med konkurrence- og forbrugerret på teleområdet, og har desuden stor viden indenfor både persondatabeskyttelse og regulering privacy.

lsj@dk-hostmaster.dk


Johnny Norquist - IT-chef

Johnny Nordquist

IT-chef

Johnny har ansvaret for DK Hostmasters IT-funktion og samlede IT-platform, herunder at sikre at denne nu og i fremtiden understøtter og styrker virksomheden sikkert og effektivt.

Johnny er en resultat- og forretningsorienteret leder med mange års erfaring inden for dynamisk IT-ledelse på strategisk, taktisk og operationelt niveau, og han driver forretningsmæssig værdiskabelse gennem digital innovation.

jno@dk-hostmaster.dk


Lotte Storm - Økonomichef

Lotte Storm

Økonomichef

Lotte er ansvarlig for DK Hostmasters økonomiafdeling, som består af fire økonomimedarbejdere.

Til dagligt har hun især fokus på regnskabsanalyser samt procesoptimering, nytænkning og effektivisering af arbejdsgange i økonomiafdelingen.

Lotte har mange års erfaring inden for økonomi og regnskab og har stor viden om domænenavnsadministration.

lry@dk-hostmaster.dk


Iben

Iben Sparsø

Kundechef

Iben har ansvaret for DK Hostmasters forhandlere og slutkunder – herunder at sikre, at kundeservicen bliver leveret på højest mulige niveau af kompetente, hjælpsomme og værdiskabende medarbejdere.

Hun er en forretningsorienteret leder med mange års erfaring fra lignende funktion i forskellige virksomheder.

isp@dk-hostmaster.dk

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.