Mailinglister

Mailinglister

Registratorlisten

Tilmeld dig registrator forum, hvor der er mulighed for at sende generelle spørgsmål og forslag ud til registrator-kollegaer.

Det er også på denne liste at DK Hostmaster sender information, nyhedsbreve og andre bekendtgørelser ud med relevans kun for registratorer.

Frameld: registrar+unsubscribe@liste.dk-hostmaster.dk

 

Tech-listen

Tilmeld dig teknisk forum, hvor der er mulighed for at sende tekniske spørgsmål ud til registrator-kollegaer.

Det er også på denne liste at DK Hostmaster sender information, specifikationer og tekniske bekendtgørelser ud med relevans kun for registratorer.

tech-discuss+subscribe@liste.dk-hostmaster.dk.

Frameld: tech-discuss+unsubscribe@liste.dk-hostmaster.dk

Tech-listens arkiv: https://liste.dk-hostmaster.dk/archive/tech-discuss/

 

Tech announce

Tilmeld dig tech announce mailinglisten, hvor du kan få annonceringer om opgraderinger i sandkasser, idriftsættelser i produktion, servicevinduer, og andre vigtige informationer omkring vores tekniske platforme. 

tech-announce+subscribe@liste.dk-hostmaster.dk

Frameld: tech-announce+unsubscribe@liste.dk-hostmaster.dk

Tech announce listens arkiv: https://liste.dk-hostmaster.dk/archive/tech-announce/

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.