Advarsel! Uanmodet markedsføring fra DNS Denmark

Vi får i disse dage henvendelser fra bekymrede kunder, som har modtaget uanmodet markedsføring fra firmaet DNS Denmark om køb af domænenavne.

Det handler helt konkret om e-mails, som er blevet sendt til registranter af .dk-domænenavne, med tilbud om køb af det tilsvarende .com-domænenavn.

Vi gør opmærksom på, at denne kampagne ikke har noget med DK Hostmaster at gøre. Vi har ikke videregivet informationer om registranter af .dk-domænenavne til afsenderen af denne kampagne.

Vi understreger, at registranter af .dk-domænenavne ikke er i fare for at miste brugsretten til deres .dk-domænenavn.

Opdateret! Vi er ligeledes blevet bekendt med, at indehavere at brugsretten til domænenavne med endelserne .se, .de, .fi, .net og .eu har været udsat for uanmodet markedsføring fra samme firma.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.