Advarsel! Uanmodet markedsføring fra IDS Denmark

Vi er igen blevet gjort opmærksomme på, at der er registranter som har modtaget uanmodet markedsføring fra firmaet IDS Denmark om køb af domænenavne. Tilbage i august 2020 var det under navnet DNS Danmark. 

Det handler helt konkret om e-mails, som er blevet sendt til registranter af .dk-domænenavne med et tilbud om at købe det tilsvarende .com-domænenavn.

Vi gør opmærksom på, at denne kampagne ikke har noget med DK Hostmaster at gøre. Vi har ikke videregivet informationer om registranter af .dk-domænenavne til afsenderen af denne kampagne.

Vi understreger, at registranter af .dk-domænenavne ikke er i fare for at miste brugsretten til deres .dk-domænenavn.

warning_LI_2

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.