Aflyst: Gå-hjem-arrangement: Bekæmpelse af misbrug på nettet

Opdateret: Vi har desværre være nødt til at aflyse arrangementet

Onsdag d. 25. maj inviterer DK Hostmaster til et arrangement om de tekniske mellemmænds rolle i bekæmpelse af misbrug på nettet. Sebastian Schwemer holder et oplæg om sin forskning indenfor emnet, og efterfølgende vil der blive lagt op til debat. 

Sebastian Schwemer er lektor ved Centret for informations- og innovationsret (CIIR) på Københavns Universitet og førsteamanuensis II ved Oslo Universitets Senter for rettsinformatikk (SERI). I hans forskning fokuserer Sebastian på spændingsfelt mellem regulering, teknologi, og samfundet og har blandt andet rådgivet Europakommissionen i forbindelse med Digital Services Act.

Læs mere om Sebastians forskningsresultater her.

Program

16:00 Ankomst
16:15 Velkomst ved Jakob Truelsen, adm. direktør i DK Hostmaster
16:30 De tekniske mellemmænds rolle i bekæmpelse af misbrug på nettet -     
hvad siger forskningen og fremtiden? Oplæg ved Sebastian Schwemer
17:00 Q&A moderet af Henriette Vignal-Schjøth, juridisk chef i DK Hostmaster
17:30 Debat
17:45 Afslutning

Tilmelding

Skriv en mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk senest mandag d. 23. maj, hvis du ønsker at deltage. 

 

sebastian

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.