Black Friday - I dag bugner nettet med alt for gode tilbud

Hvis du handler på nettet i dag, er det en god idé at have de kritiske briller på, når du støder på de alt for gode tilbud.

Dem der svindler på nettet holder nemlig også udsalg!

Selv om sproget er dansk, og du kan betale med danske kroner, kan du ikke vide dig sikker på, at netbutikken har rent mel i posen. Vi har samlet en række gode råd, du med fordel kan følge når du handler på nettet. Det er også en god idé at læse e-mærket, Forbrugerrådet Tænk og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens råd til sikker e-handel.

Se på webshoppen med kritiske øjne

Se efter om hjemmesiden virker pålidelig. Stavefejl, meget lave priser eller skæve priser såsom 376,43 kroner kan være tegn på, at det er en fupside.

såsom 376,43 kroner kan være tegn på, at det er en fupside.
Tjek desuden netbutikkens kontaktoplysninger. Der skal både stå virksomhedens navn, virksomhedens fysiske adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Tjek webadressen (url)

Hvis du bruger en søgemaskine som for eksempel Google til at finde en bestemt webbutik, skal du holde øje med webadressen. It-svindlere kan nemlig omdirigerer dig fra seriøse netbutikker, til fupbutikker.

Gå efter e-mærket

Når du handler på en e-mærket hjemmeside, kan du være sikker på, at webshoppen lever op til dansk lov og kontrolleres af e-mærkets jurister.

Find ud af hvad andre siger om webshoppen

Lav en google-søgning eller brug forbrugeranmeldelsessider som for eksempel Trustpilot til at undersøge den webshop, du vil handle hos.

sikker e-handel

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.