Blokering ophører

Hvis du tidligere har fået medhold i en klagesag om f.eks. typosquatting, har du givetvis oplevet, at domænenavnet er blevet blokeret. Blokering vil ikke længere være en sanktionsmulighed i disse sager, når de nye brugervilkår træder i kraft d. 19. december.

I stedet vil domænenavnet blive suspenderet i fire uger eller frem til, at Klagenævnet for Domænenavne træffer afgørelse, såfremt det er bragt for Klagenævnet. Efter de fire uger – eller efter afgørelse – vil domænenavnet blive ledigt for registrering.

Blokering vil kun være en sanktionsmulighed i sager med åbenbar kriminalitet eller grove krænkelser og kun politiet eller DK Hostmaster kan få et domænenavn blokeret.

Hvad betyder blokering?

Blokering betyder, at der er en registrant af domænenavnet, at domænenavnet ikke er aktiv på navneservere og at der ikke betales periodegebyr for domænenavnet.

Blocking

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.