Bruger-id fjernet fra WHOIS-søgninger

DK Hostmaster har i dag opdateret WHOIS-databasen over alle .dk-domænenavne, så bruger-id ikke fremover vil blive vist i forbindelse med en søgning i databasen.

Vi har fjernet muligheden for at se bruger-id i vores database, fordi vi blev opmærksomme på, at det kunne risikere at medvirke til identitetstyveri af den pågældende brugers identitet.

Vi beklager denne forringelse af vores service, da synlige bruger-id også havde mange fordele. Sikkerheden af og tilliden til .dk-zonen er dog absolut vigtig for os, og derfor er det vores ansvar at sikre, at man kan have tillid til .dk-domæner. 

Det vil være muligt at få tilsendt brugerinformation til den registrant, der har brugsretten til domænenavnet, hvis en bruger har behov for at finde sit bruger-id og ikke kan logge ind på DK Hostmasters selvbetjening med NemID.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.