Center for Cybersikkerheds nye trusselsvurdering omkring phishing

Center for Cybersikkerhed har netop udgivet en ny trusselsvurdering omkring phishing - altså der hvor it-kriminelle via e-mail forsøger at franarre personlige- eller andre følsomme oplysninger fra modtageren. Faktisk er vurderingen, at netop denne metode er den mest udbredte form for cyberangreb og derfor udgør en reel og stor trussel mod danske borgere, virksomheder og myndigheder.

Heldigvis findes der gode sikkerhedstandarder som DMARC, SPF og DKIM, der kan bidrage til at øge it-sikkerheden. Men det kræver, at de tages i brug. Domæneindehaveren har et ansvar for sikkerheden på domænet og e-mailserveren, men det kan være en udfordring at få overblik over hvilke standarder, der er i brug, og hvad der eventuelt mangler.

Værktøjet sikkerpånettet.dk hjælper med hurtigt at skabe overblikket, og hvordan man kommer videre med at øge sikkerheden. Prøv det, det tager kun 10 sekunder. 
 

cfcs

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.