Cloudflare integrerer med DK Hostmasters DNSSEC-opsætning

Websikkerhedsfirmaet Cloudflare udvider i dag deres DNSSEC-service til også at understøtte .dk-domænenavne. Automatiseret integration med DK Hostmasters opsætning af DNSSEC gør, at Cloudflare og DK Hostmasters fælles kunder nu nemt og hurtigt kan opsætte DNSSEC på deres .dk-domænenavne.

Engineering Manager DNS hos Cloudflare Ólafur Guðmundsson udtaler:

“Cloudflare er glade for at samarbejde med DK Hostmaster om at gøre DNSSEC-opsætningen problemfri for vores fælles kunder. Uden den automatiserede integration vil det være sværere at udbrede DNSSEC til flertallet, og det er et vigtigt skridt for at gøre .dk-domænenavne hos Cloadflare mere sikre.”

Læs mere om samarbejdet her.

DNSSEC er en sikkerhedsservice, som er udviklet for at forhindre hackere i at ændre i navneserverprocessen (DNS) og overtage kontrollen med et domænenavn. Med DNSSEC på ens domænenavn, kan man derfor være sikker på, at den rigtige side bliver vist, når der bliver linket direkte til fx ens hjemmeside. Læs mere om DNSSEC her.

I DK Hostmaster er vi begejstrede for samarbejdet med Cloudflare og for det nye tiltag, som gør at flere registranter af .dk-domænenavne uden besværlige omveje kan få et mere sikkert domænenavn med DNSSEC. 

Copyright 2016 All Rights Reserved.