.dk-domænenavne kan nu tages hurtigere i brug

I DK Hostmaster har vi opdateret vores systemer, så vi fremover opdaterer .dk-zonen så tæt på realtid som muligt. Tidligere har vi opdateret zonen en gang i timen.

Den hyppigere opdatering af .dk-zonen betyder fx, at et nyt .dk-domænenavn vil kunne tages i brug indenfor 5 minutter efter, at registreringen er gennemført.

Det er i dag et krav, at IT-løsninger skal fungere, umiddelbart efter vi har bestilt dem. Sådan er det også, når man bestiller eller laver ændringer på et domænenavn. Vi har derfor justeret vores systemer, så ændringerne på .dk-domænenavne kommer i drift langt hurtigere.

DK Hostmaster vedligeholder den infrastruktur, som står bag alle .dk-domænenavne og opdaterer derfor også hele tiden .dk-zonen, så den er ajour i forhold til fx nye registreringer og sletninger af domænenavne.

Når DK Hostmaster opdaterer .dk-zonen med de nyeste ændringer, findes der altså et komplet nutidsbillede af alle .dk-domænenavne på vores servere, som kan tilgås fra navneservere i hele verden. På den måde understøtter DK Hostmaster tilgangen til hjemmesider og e-mailadresser, der ender på .dk.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.