DK Hostmaster er ISO 27001 certificeret

I DK Hostmaster er det topprioritet at beskytte vores data, systemer og services. For at forankre sikkerheden som en integreret del af alt hvad vi laver, bruger DK Hostmaster ISO 27001 ledelsessystemet.

Fordi høj sikkerhed består ikke alene i at installere de seneste softwareopdateringer og et antivirusprogram. Det kræver ligeledes, at vi tænker sikkerhed ind i alt, vi som virksomhed foretager os – fra at installere en ny webserver til at varetage kundeservice.

Derfor kræver ISO 27001 standarden involvering af alle lige fra bestyrelsen til menige medarbejdere.

International standard

ISO 27001 er en international standard defineret af International Organisation for Standardization (ISO), som beskriver et framework til styring af informationssikkerhed for at sikre fortrolighed, integritet og tilgængelighed af virksomheden informationer.

Et vigtigt værktøj i arbejdet med at opnå det ønskede sikkerhedsniveau, er løbende risikovurderinger. Standarden lægger i høj grad vægt på at virksomheden løbende forbedrer sin informationssikkerhed gennem netop risikovurderinger samt overvågning og rapportering.

For at blive certificeret i ISO 27001 skal virksomhedens ledelsessystem gennemgås årligt af en ekstern auditor. DK Hostmaster har været ISO 27001 certificeret siden 2013 og vores seneste ISO 27001:2013 certifikat kan du se her.

ISO certificeret

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.