DK Hostmaster er på Instagram

Nu sker det! DK Hostmaster er kommet på Instagram. Vil du følge med i vores hverdag igennem billeder og videoer - og få endnu mere viden om domæner, sikkerhed på nettet, kurser og webinarer? Så skal du følge os på Instagram. 

Du vil få konkret viden og information om DK Hostmaster, og hvad vi går og laver til hverdag. Du vil kunne følge os på tæt hold i vores arbejde med at administrere alle .dk-domæner og styrke sikkerheden på den danske del af internettet.  

Du får også mulighed for at følge med, når vi afholder kurser og webinarer om it-sikkerhed og domænejura, og om andre kampagner og aktiviteter, også i fællesskab med vores samarbejdspartnere. 

Vi deler selvfølgelig ud af sjove og spændende historier om Danmarks internethistorie, hvor du b.la. kan blive klogere på, hvordan en computer finder vej til hjemmeside, og hvad domæneloven er.

Du kan finde os ved at søge på ’dkhostmaster’ eller klikke her: https://www.instagram.com/dkhostmaster/

Vi glæder os til at se dig på Insta! #dkhostmasterpåinstagram
 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.