DK Hostmaster får ny juridisk chef

Per 1. juni 2022 overtager Laila Sylvesta Jensen posten som juridisk chef i DK Hostmaster. Laila har været hos os det seneste år som juridisk chefkonsulent, og hun er dermed godt klædt på til at træde ind i rollen.

Laila har tidligere været hos bl.a. Erhvervsstyrelsen, IT- og Telestyrelsen og Telia.

Farvel til Henriette Vignal-Schjøth

Henriette Vignal-Schjøth stopper efter 6½ år som juridisk chef hos DK Hostmaster.

Vi takker Henriette for hendes store indsats. Hun har bl.a. været drivkraften bag, at vores brugervilkår de seneste år er blevet forenklede og langt mere brugervenlige. Derudover har Henriette styrket samarbejdet med både myndigheder og organisationer, hvilket betyder, at DK Hostmaster nu står endnu stærkere i både det nationale og internationale internetsamfund.

Tak for den dedikerede indsats og held og lykke i det videre arbejdsliv.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.