DK Hostmaster lancerer chatbot

I dag lancerer vi en chatbot på DK Hostmasters hjemmeside til at styrke og hjælpe vores kundeservice.

Chatbot’en hedder Domingo, og kan hjælpe vores kunder 24/7 med en lang række af de typiske spørgsmål, som vi dagligt modtager i kundeservice. Han holder aldrig fri, og du kan altid chatte med ham og få hjælp.

Som med alle nye ”medarbejdere”, skal Domingo lige læres lidt op, så bær over med ham, hvis han ikke kan hjælpe med alle typer af udfordringer. Men bare rolig, han skal nok komme hurtigt ind i kampen.

Domingo er bedst til at hjælpe dig, hvis du benytter de kategorier, der er indbygget, og som dækker de fleste af de spørgsmål, vi til dagligt mødes af i vores kundeservice. Det er ganske enkelt at ”klikke” sig frem til svaret.

Du kan prøve Domingo lige her: https://www.dk-hostmaster.dk/

Du har mulighed for at give os feedback, hvis du har idéer eller oplever fejl i chatbot’en. Klik på hurtigmenuen, der fines nederst i venstre hjørne og vælg ”feedback”.

Velkommen Domingo

Klik på billedet for at se det forstørret.

Domingo

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.