DLX tilbyder DNSSEC-sikring af domænenavne ved et enkelt klik

Den midtjyske hosting-udbyder DLX har gjort det meget enkelt for deres kunder at sikre domænenavne med sikkerhedsudvidelsen DNSSEC. Det kræver blot et enkelt klik i DLX’s selvbetjening, og så er kundens domænenavn sikret med DNSSEC.   
 
”Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder at øge sikkerheden på deres domænenavne med DNSSEC. Hvis sikkerhedsfeatures ikke er nemme, bliver de ikke brugt,” siger administrerende direktør i DLX Mikael Antonsen.
 
DNSSEC er en sikkerhedsudvidelse til DNS, som gør, at vejen til et domænenavn ikke kan omdirigeres af hackere. DNSSEC kan dermed give garanti for, at man som besøgende er på den rigtige hjemmeside og ikke en kopi, som for eksempel har til formål at skaffe adgang til private oplysninger. Læs mere om DNSSEC
 
I DK Hostmaster er vi begejstrede for initiativet fra DLX, som gør at flere registranter af .dk-domænenavne uden besværlige omveje kan få et mere sikkert domænenavn med DNSSEC.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.