DMARC kan forhindre phishing-angreb

PWC har for nylig lavet en undersøgelse om cyberangreb udført mod virksomheder i 2020. Den viser, at 79 % af de virksomheder, der har været udsat for en sikkerhedshændelse, oplevede phishingangreb. Du kan downloade rapporten her. Center for Cybersikkerhed har også for nylig vurderet, at det er den mest udbredte form for cyberangreb i øjeblikket.

Samtidig konkluderer PWC’s undersøgelse, at mange virksomheder i høj grad prioriterer at investere i awareness-træning for medarbejdere samt privilegeret adgangsstyring og identity & access management, når de skal styrke IT-sikkerheden. Værktøjerne er b.la. med til at forebygge, at medarbejdere reagerer uhensigtsmæssigt på en inficeret mail. Privilegeret adgangsstyring og identity & access management er blandt andet en del af forsvaret mod, at hackere kan afvikle ondsindede programmer mod virksomheden.

Men der findes andre effektive værktøjer, som kan være med til at forhindre hackerangreb og phishing-forsøg. DMARC, SPF og DKIM er alle sikkerhedsværktøjer, der kan bidrage til at forebygge forfalskning af e-mails og sikrer at hackerne ikke kan få adgang til mailserveren. Med disse værktøjer kan du sikre dig, at e-mailen kommer fra den rigtige mailserver, og det er en simpel måde at identificere om mailen er manipuleret. 

Som domæneejer kan du med DMARC, SPF og DKIM få en bedre gennemsigtighed, identifikation og sikkerhed i din mailserver. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan optimere sikkerheden på dit domæne, så læs mere på www.sikkerpånettet.dk

PwCnyhed

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.