Fælles fokus på digital sikkerhed i Danmark i oktober måned

I oktober måned er der et øget fokus cybersikkerhed, som skal være med til at løfte den digitale sikkerhed for borgere, virksomheder og myndigheder i Danmark. I løbet af måneden vil der være en række aktiviteter og foredrag, hvor du kan få en bedre indsigt i, hvordan du bedre kan beskytte dig selv og dine informationer på nettet. 

Der er både begivenheder fysiske og digitale aktiviteter samt mulighed for at booke en ekspert til at holde foredrag hos virksomheder, på skoler samt myndigheder og organisationer. 

Du kan læse mere om de mange forskellige aktiviteter her.

Vi vil hele måneden informere om udvalgte aktiviteter via LinkedIn og Facebook.

Digitaliseringsstyrelsen er national kampagnekoordinator i samarbejde med Center for Cybersikkerhed og Erhvervsstyrelsen. Initiativet udspringer af den europæiske cybersikkerhedsmåned, som hvert år afholdes i oktober. Det er et initiativ under EU-agenturet ENISA (European Union Agency for Network and Information Security). 
 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.