Fejl i Betalingsservice-faktura

Vi har opdateret vores systemer og har, for første gang fra dette, sendt fakturaer via Betalingsservice med betaling den 3. januar, 2022.

Desværre har vi konstateret fejl, som betyder, at vi har opkrævet for meget på visse faktura. I nogle tilfælde opkræver vi for samme domæne flere gange. Vi er klar over fejlen men kan, grundet tekniske begrænsninger i systemerne, ikke rette fejlen inden opkrævningen.

Vi arbejder på at rette fejlen og vil automatisk returnere pengene  via Betalingsservice hurtigst muligt. Når dette er sket, modtager berørte kunder en e-mail fra os, og det vil fremgå på oversigter fra Betalingsservice.

Ønskes refundering med det samme, kan man kontakte kundeservice via vores kontaktformular. Her vælges ”Betaling” og derpå ”Betaling/tilgodehavende”. 
 

betaling

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.