Gratis juridiske kurser hos DK Hostmaster

Du kan stadig nå at tilmelde dig dette efterårs juridiske kurser hos DK Hostmaster. Vil du blive klogere på de juridiske aspekter af domænenavnsområdet, er det nu du skal slå til! Alle kurser ledes af jurister med stor domænenavnsekspertise, er gratis og inkluderer forplejning.

D. 13. november 2018 kan du lære om god domænenavnsskik, og hvilke kriterier der ligges vægt på i afgørelser i stridsspørgsmål om .dk-domænenavne. Sekretær for Klagenævnet for Domænenavne, Clement Salung Petersen laver en grundig indføring i dansk domænenavnsjura og giver dig bl.a. svaret på, om du må registrere .dk-domænenavne alene med videresalg for øje.

D. 19. november 2018 kan du få et juridisk indblik for praktikere på domæneområdet. Kurset er for dig, der kan bruge juridisk indsigt i det daglige arbejde med internettet og domænenavne. Juridisk chef i DK Hostmaster Henriette Vignal-Schjøth indvier dig i viden om domæneloven, vilkår for brugsretten til .dk-domænenavne og introducerer dig for det retsgrundlag, der understøtter den unikke danske model.

D. 21. november 2018, kl. 10-11.30 kan du få svaret på, hvad ulovligt online indhold har med domænenavne at gøre. Internettet er afhængigt af mellemmænd, som traditionelt er undtaget ansvar for krænkende materiale. Postdoc Sebastian Schwemer præsenterer på kurset et overblik over de ændringer, der er sket med mellemmændenes rolle og deres ansvar set i lyset af de seneste EU-udviklinger.

D. 21. november 2018, kl. 13-14.30 sætter vi fokus på fænomenet trusted notifiers. Online indhold bliver i stadig højere grad håndhævet af private aktører og en specifik trend er, at nedtagningen af ulovligt online indhold bliver varetaget af tredje parter. Postdoc Sebastian Schwemer præsenterer et overblik over forskellige former for trusted notifier-modeller og analyserer relevansen af disse modeller ift. domænenavnsrelaterede nedtagninger af online indhold.

Kurserne foregår hos DK Hostmaster, Ørestads Boulevard 108, 2300 København S. Tilmelding sker til tilmelding@dk-hostmaster.dk

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.