Gratis kurser om it-sikkerhed og domænenavnsjura hos DK Hostmaster

I november måned afholder DK Hostmaster en række kurser om it-sikkerhed og domænenavnsjura.

Her kan du se de forskellige muligheder for at blive klogere på domænenavnsområdet.

 It-sikkerhed

Mandag d. 16. november 2020 kan du lære at forstå DNS-begreber, konfigurationer og grundlæggende sikkerhedsaspekter af DNS. Læs mere

Torsdag d. 19. november kan du lære at bruge den seneste version af IP-protokollen, IP-version 6 - også kaldet IPv6. Læs mere.

Fredag d. 20. november 2020 kan du lære at forstå den seneste udviklingen inden for beskyttelse af e-mail og webtrafik. Vi kommer fx ind på udstedelse og opsætning af certifikater til websites og e-mailservere. Læs mere.

Jura

Mandag d. 23. november 2020 kan du få en juridisk indsigt i dit daglige arbejde med internettet og domænenavne. Deltag i kurset, hvis du er interesseret i viden om domæneloven og vilkår for brugsretten til et .dk-domænenavn. Læs mere.

Tirsdag d. 24. november 2020 kan du få en grundlæggende forståelse for, hvordan internettet virker, og hvilke aktører der får det til at ske, samt hvordan man kan fjerne og blokere for ulovligt indhold uden unødigt at krænke borgernes rettigheder. Læs mere.

Torsdag d. 26. november kan du, der arbejder med online handel, få en introduktion til, hvad internettet er for en størrelse, og hvordan du sikrer dine rettigheder til et domænenavn på bedst muligt vis. Læs mere.

Praktisk information

Kurserne i it-sikkerhed afholdes fysisk i Copenhagen Towers i Ørestaden. Vi har taget de nødvendige corona-forbehold, så vi kan afholde kurserne forsvarligt ved fysisk fremmøde.

Kurserne i domænenavnsjura afholdes virtuelt, og deltagerne vil inden mødestart modtage instruktioner til, hvordan kurset tilgås.

Alle kurser afholdes på dansk på nær kurset i DNSSEC.

Tilmelding bedes sendes til tilmelding@dk-hostmaster.dk

Vi ser frem til at byde alle kursister velkommen.

OBS! Vi har tidligere meldt ud, at vi ville afholde to kurser i DMARC og et i DNSSEC. Desværre er vores undervisere blevet forhindret i at rejse til landet pga. corona-situationen, og det har ikke været muligt at finde en afløser. Vi beklager

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.