Har vi din korrekte e-mailadresse?

I takt med at vi sender mere og mere information pr. e-mail, vil vi gerne opfordre alle kunder til at opdatere deres e-mailadresse i vores system.

Du kan let opdatere din e-mailadresse ved at logge på vores selvbetjening. Under MIN PROFIL kan du vælge ”Redigér e-mailadresser”, hvor du vil få adgang til at opdatere både din primære og sekundære e-mailadresse.

Hvis du ikke har den rigtige e-mailadresse registreret i vores selvbetjening, kan du risikere, at du ikke ser en faktura fra os og derved ikke får betalt for dit domænenavn i tide. Det vil føre til, at dit domænenavn bliver suspenderet og i værste fald slettet.
 

Har vi din korrekte e-mailadresse?

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.