Hurtigere opdateringsfrekvens mod CVR

Fredag den 11. februar idriftsatte DK Hostmaster en opdatering til vores centrale serviceinfrastruktur, der forøger opdateringsfrekvensen mod Det Centrale Virksomhedsregister (CVR). Det betyder, at vi nu opdaterer i nær realtid. Helt præcis matcher vi mod CVR hver time, og opdaterer informationer for de virksomheder der er registranter af .dk-domænenavne. Opdateringsfrekvensen gælder både CVR-registeret og P-nummerprotokollen. Før skete opdateringen to gange pr. måned. 

Der er ca. 1.300 daglige opdateringer på registranter af .dk-domænenavne i CVR. Opdateringen vil give en bedre kundeoplevelse med korrekte CVR-oplysninger i DK Hostmasters system langt hurtigere. Det er ligeledes en forbedring af den generelle sikkerhed i .dk-zonen, da de korrekte kontakt- og firmaoplysninger vil være hurtigere tilgængelige. At have korrekte kontaktoplysninger er et krav i vilkårene for brugsretten til et .dk-domænenavn. 

Ændringen gælder for virksomheder i Danmark og på Grønland.

cvr

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.