Juridisk rådgiver til DK Hostmaster

DK Hostmaster sørger for, at alle .dk- domænenavne hviler på en sikker og robust infrastruktur. Vi understøtter det danske internetsamfund og bidrager til den globale udvikling af internettet. Vi er også i gang med den største modernisering af virksomheden nogensinde med nye kundeservices, nye it-systemer og nye regler.

Er du vores nye juridiske rådgiver? Vi søger nemlig en jurist med skarpe kompetencer inden for kontraktsret og persondataret, og som i øvrigt er gearet til at finde løsninger på udfordringer inden for domæneret, forbrugerret, ophavsret, ansættelsesret mv.  

Du er en god formidler og tager ansvar både for selvstændig opgaveløsning og som en del af et team.

Læs hele jobopslaget her

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.