Kurser - gør dit domænenavn mere sikkert

Hvis du ønsker at gøre dit domænenavn mere sikkert, er DK Hostmasters gratis kurser om it-sikkerhed et godt sted at starte.

I DK Hostmaster arbejder vi for at fremme et mere sikkert internet, og derfor afholder vi en række kurser, hvor man kan få indsigt i forskellige teknikker til at højne sikkerheden på sit domænenavn:

Mandag d. 11. november 2019 kan du lære at forstå DNS-begreber, konfigurationer og grundlæggende sikkerhedsaspekter af DNS

Onsdag d. 13 november 2019  vil du blive introduceret til godkendelsesproceduren DMARC, som effektivt kan opgradere sikkerheden på dit e-mailsystem (DMARC-kurset tirsdag d. 12. november er udsolgt).

Onsdag d. 13. november 2019 kan du lære at forstå den seneste udviklingen inden for beskyttelse af e-mail og webtrafik og lære om bl.a. DANE, som er en udvidelse af den sikkerhed, som DNSSEC tilbyder.

Torsdag d. 14. november 2019 kan du blive klogere på DNSSEC, som er en signeringsmetode, der forhindrer hackere i at ændre i navneserverprocessen og dermed overtage kontrollen med et domænenavn.

Alle kurser foregår hos DK Hostmaster i Ørestaden, København og inkluderer forplejning.

Tilmelding sker ved at sende en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med navn, evt. firmanavn og kursustitel. Vi ser frem til din tilmelding. 

Læs mere her

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.