Kurser - lær hvordan du beskytter dit domænenavn

Nu er der åbent for tilmeldinger til DK Hostmasters gratis kurser om it-sikkerhed i maj måned.

I DK Hostmaster arbejder vi for at fremme et mere sikkert internet, og derfor afholder vi en række kurser, hvor man kan få indsigt i forskellige teknikker til at højne sikkerheden på sit domænenavn:

Mandag d. 6. maj 2019 kan du lære at forstå DNS-begreber, konfigurationer og grundlæggende sikkerhedsaspekter af DNS

Tirsdag d. 7. maj 2019 vil du blive introduceret til godkendelsesproceduren DMARC, som effektivt kan opgradere sikkerheden på dit e-mailsystem.

Onsdag d. 8. maj 2019 kan du blive klogere på DNSSEC, som er en signeringsmetode, der forhindrer hackere i at ændre i navneserverprocessen og dermed overtage kontrollen med et domænenavn.

Torsdag d. 9. maj 2019 kan du lære at forstå den seneste udviklingen inden for beskyttelse af e-mail og webtrafik og lære om bl.a. DANE, som er en udvidelse af den sikkerhed, som DNSSEC tilbyder.

Alle kurser foregår hos DK Hostmaster i Ørestaden, København og inkluderer forplejning.

Tilmelding sker ved at sende en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med navn, evt. firmanavn og kursustitel. Vi ser frem til din tilmelding. 

Læs mere her

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.