Netsite sætter DNSSEC på kunders .dk-domænenavne

I denne uge har hosting-udbyderen Netsite valgt at signere deres kunders .dk-domænenavne med DNSSEC. Det vil sige, at der nu er 5.457 flere .dk-domænenavne, som er bedre sikret mod it-kriminalitet. 

I DK Hostmaster er vi rigtig glade for at endnu en hosting-udbyder har taget skridtet med DNSSEC, da det øger sikkerheden markant for deres kunders domænenavne. Når et domænenavn er sikret med DNSSEC bliver hackere forhindret i at dirigere trafik til fx et phishing-site og stjæle personlige oplysninger, hvilket betyder at flere kan føle sig sikre i .dk-zonen.

DNSSEC er en sikkerhedsservice, som er udviklet for at forhindre it-kriminelle i at ændre i navneserverprocessen (DNS) og overtage kontrollen med et domænenavn.

Læs mere om DNSSEC her

Det samlede antal af DNSSEC-signerede .dk-domænenavne er nu på næsten 25.000, hvilket svarer til 1,8 % af alle danske domænenavne. DK Hostmaster arbejder løbende på at øge antallet af DNSSEC-signerede .dk-domænenavne.

Du kan følge med i udviklingen af DNSSEC-signerede domænenavne på vores statistik-site her

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.