Ny adviseringsservice om driftsstatus

DK Hostmaster moderniserer vores adviseringsservice om driften af vores systemer. Al information vil nu være tilgængelig på en brugervenlig løsning baseret på platformen statuspage.io. Indtil nu har vi informeret via en mailliste.

Statuspage.io er en webbaseret løsning, som giver mulighed for at abonnere på driftsudmeldinger fra DK Hostmaster fast eller på enkelte hændelser. Desuden er der overblik over tidligere hændelser, samt svartider fra .dk-zonens navneserverene.

Det er blandt andet muligt at abonnere via e-mail, SMS, RSS, via webhook og med integration til samarbejdsplatformen Slack.

Læs mere om, hvordan status.dk-hostmaster fungerer, og abonnér på vores adviseringsservice her.
 

status

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.