Ny identifikationsproces for udenlandske kunder

I dag indfører vi en skærpet kontrol af udenlandske registranters identitet. Det sker efter, at DK Hostmaster i november indførte obligatorisk identifikation med NemID for danske kunder.

I 2017 har politiet indtil videre beslaglagt 992 .dk-domæner, hvoraf størstedelen er registreret af personer bosat i udlandet. Beslaglæggelserne sker eksempelvis på baggrund af falske webbutikker.

Vi indfører den skærpede identitetskontrol for at sikre, at den danske .dk-zone er så fri for misbrug som muligt. Vi vurderer løbende, om der er brug for tiltag fra vores side, der kan forbedre den danske del af internettet. Med dette tiltag forventer vi, at antallet af beslaglagte .dk-domæner fremover vil falde.

DK Hostmaster vurderer fra sag til sag, hvilken dokumentation for sin identitet en udenlandsk registrant vil blive bedt om at afgive.

 

 

ID-kontrol

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.