Ny kundeservicechef i DK Hostmaster

Per februar 2020 er Iben Sparsø tiltrådt stillingen som kundeservicechef i DK Hostmaster.

Iben Sparsø har i mange år arbejdet med at øge kundetilfredsheden i support-funktioner og er ekspert i at styrke kundeserviceafdelingens værdiskabelse for virksomheden.

Vi styrker vores kundeservice for at være forberedt til, når vi senere i år lancerer en ny forhandler-model. Implementeringen af denne vil betyde, at forhandlere fremover har mulighed for fx at betale en kundes fakturaer, ændre kontaktoplysninger og skifte navneservere for kunden – hvis kunden vel og mærke ønsker det. Dette nye tiltag vil få stor betydning for vores kundeservice, og her kommer Iben Sparsø til at spille en vigtig rolle.

Iben Sparsø har stor erfaring som chef inden for kundeservice og har bl.a. tidligere arbejdet for 3x34 Transport og Øresundsbro Konsortiet A/S.

Vi byder Iben velkommen og ser frem til samarbejdet.   

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.