Nye muligheder for .dk-domænenavne

I dag har vi hos DK Hostmaster gennemført en stor systemopdatering.

Det betyder nye muligheder for alle der har et .dk domænenavn. Fremover tilbyder DK Hostmaster fire nye tiltag:

 • Forhandlerhåndtering. Fremover kan du vælge at lade en forhandle varetage administrationen af dit domænenavn, og samtidig beholde den samme forbrugerbeskyttelse. Forhandlerhåndteret betyder, at det ikke længere er nødvendigt at benytte DK Hostmaster til at foretage administrative opgaver knyttet til .dk-domænenavne. Det betyder også, at du kun skal henvende sig ét sted for support vedrørende dit .dk-domæne. Forhandlerhåndtering betyder også, at du kan lade en forhandler, der understøtter den nye mulighed, betale periodegebyr, skifte navneservere, redigere kontaktoplysninger og opsige domænenavne på dine vegne hos DK Hostmaster.  Læs mere her.
   
 • Registreringsperiode i op til 10 år. Fordelene ved en 10-årig periode er, at du ikke skal forholde dig til den årlige faktura fra os, at du er garanteret imod prisstigninger i den periode – og husk, at efter en fem måneders bindingsperiode vil du altid få refunderet det resterende af periodegebyret såfremt du skulle opsige dit domænenavn igen.  Se priser for registrering af .dk-domænenavne her.
   
 • Ny måde at kontakte DK Hostmaster. Vi introducerer også en ny, hurtigere og mere moderne måde at kontakte DK Hostmasters kundeservice på. Fremover skal du benytte en webbasseret formular. Dette sikrer hurtigere og mere strømlinet service, og løsning på dine udfordringer. Kontaktformularen indlejres i DK Hostmasters opdaterede FAQ-sektion, hvor du også har adgang til selvhjælp.
   
 • Ny proces for navneserverskift. Tidligere skulle navneserverne skiftes manuelt via vores selvbetjening, eller via anmodning om skift af navneservere fra en forhandler. Vi har ændret det, så det fremover er registranten eller fuldmægtig for .dk-domænenavnet, der skal hente en unik kode, autorisationskode, via vores selvbetjening. Koden skal videregives til den nye forhandler, som starter skiftet af navneservere. Hvis du allerede er navneserveransvarlig for domænenavnet, og ønsker at foretage et skifte til andre navneservere som er administreret af dig, og disse er registreret på samme bruger-id hos DK Hostmaster, kan du logge ind med dit navneserver bruger-id i vores selvbetjening og foretage ændringen der.

  Hvis du ikke er navneserveransvarlig for domænenavnet, skal registranten for domænenavnet logge ind i vores selvbetjening og udstede en autorisation ved at rekvirere en autorisationskode, som registranten videregiver til den navneserveransvarlige som skal varetage navneserver fremadrettet.

  Efterfølgende kan den navneserveransvarlige logge ind i selvbetjeningen med sit navneserver bruger-id, indtaste domænenavnet samt autorisationskoden og foretage ændringen. Læs mere her.

Samtidig minder vi om, at vores nye vilkår er trådt i kraft per 6. september 2021, og at vores tidligere varslede nye priser ligeledes træder i kraft den 20. september 2021.

update

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.