One.com signerer .dk-domænenavne med DNSSEC

En langt større andel af de danske domænenavne med endelsen .dk er nu blevet mere sikre, da hostingvirksomheden og navneserverudbyderen One.com har DNSSEC-signeret alle .dk-domænenavne, der ligger på deres servere.

DNSSEC er en sikkerhedsservice, der kan opsættes på et domænenavn, så webtrafikken bliver dirigeret til den rigtige www-adresse. Et DNSSEC-signeret domænenavn sikrer, at du ved, hvem du taler med på internettet, og at trafikken ikke er blevet ændret, mens du gør det.

15 % flere DNSSEC-domænenavne

Inden for den seneste måned er andelen af DNSSEC-signerede .dk-domænenavne derved steget fra knap 2% til nu 17%. Det betyder, at mere end 220.000 .dk-domænenavne er signeret.

Vi har set en bevægelse blandt flere af de virksomheder, der forhandler vores domænenavne, hvor de er begyndt at signere alle de domænenavne, der håndteres på deres servere. One.com er som en af de store forhandlere helt i front med dette, og det vil vi gerne rose dem for.

Sikkerhed på internettet ligger os meget på sinde i DK Hostmaster, og vi kan kun opfordre til, at alle dem der kan bidrager med at gøre brug af internettet så sikkert som muligt. Vi er derfor meget glade for One.com’s indsats med den øgede DNSSEC-signering.

Her kan du se DK Hostmasters statistik over DNSSEC-signerede .dk-domænenavne 
 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.