Opdatering af DK Hostmasters centrale databaseplatform

Vi opgraderer både soft- og hardware i vores centrale databaseplatform. Det gør vi for at skabe et mere driftssikkert miljø og for at have den seneste og bedste løsning.

Opgraderingen medfører, at alle vores administrative services er utilgængelige mellem lørdag d. 19. marts kl. 10:00 og søndag den 20. marts kl. 10:00.

Det er derfor ikke muligt at tilgå vores selvbetjening og forhandlerportalen i det ovennævnte tidsrum. EPP er ligeledes utilgængeligt.

Navneservice bag .dk-domænenavne påvirkes ikke. Det vil sige, at alle eksisterende .dk-domænenavne vil fungere som normalt.

Vi beklager for ulejligheden

teknik

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.