PwC’s Cybercrime Survey 2021

Cyberrisikoen er fortsat høj i Danmark og får større opmærksomhed fra både offentlige myndigheder og virksomheder.  Sidste år blev 58 % af danske virksomheder ramt af et angreb - det højeste niveau i fire år. 

PwC undersøger derfor det aktuelle niveau for cyber- og informationssikkerhed i det danske erhvervsliv og i den offentlige sektor. Ikke mindst har COVID-19 sat sit præg på cyberagendaen, og har skabt grobund for nye muligheder og indgangsvinkler for cyberkriminelle. De kriminelle har blandt andet grebet muligheden for at udnytte sårbarheder i relation til hjemmearbejde.

PwC undersøger derfor for 7. år i træk det aktuelle niveau for cyber- og informationssikkerhed i det danske erhvervsliv og i den offentlige sektor. 

Undersøgelsen henvender sig til følgende målgrupper:

  • Bestyrelsesmedlemmer
  • Medlemmer af ledelsen (fx CEO, CFO, CCO, CIO, CRO) - Sikkerhedschefer (CISO)
  • Sikkerhedsmedarbejdere og -specialister (informationssikkerhed, cybersikkerhed og GDPR) samt øvrige medarbejdere (it-medarbejdere og intern revision

Læs mere her og deltag i årets Cybercrime Survey 2021.

pwc_survey

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.