Release-notes fra DK Hostmaster

Fra d. 1. oktober, 2021 kan du følge med i releases og fejlrettelser, som DK Hostmaster løbende sætter i produktion for vores forskellige services.

Det er muligt at danne sig et overordnet billede og dykke ned i de mere tekniske detaljer på alle releases, som DK Hostmaster sætter i produktion. Se vores release-notes her. De tekniske detaljer kan ses i GitHub, og udgives udelukkende på engelsk.

Som supplement til dette, offentliggør vi desuden en dynamisk liste med kendte fejl og issues, som der aktivt arbejdes på at løse. Listen vedligeholdes løbende og findes udelukkende på engelsk, og du kan se den her.

Begge elementer er en del af DK Hostmasters arbejde med at give alle – specielt forhandlere – mulighed for at arbejde mest effektivt efter idriftsættelsen af systemopdateringen af vores services.
 

releasenews

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.