Simply.com signerer .dk-domænenavne med DNSSEC

52% af alle danske domænenavne er nu signeret med DNSSEC, efter at forhandler af .dk-domænenavne Simply.com har signeret over 270.000 domæner.

Det betyder, at en langt større del af det danske domæne .dk nu er blevet mere sikker. 

DNSSEC er en sikkerhedsservice, der kan opsættes på et domænenavn, så webtrafikken bliver dirigeret til den rigtige www-adresse.

Tak for indsatsen

Vi er rigtig glade for, at en forhandler som Simply.com, der håndterer mange .dk-domænenavne på deres navneservere, har valgt at yde denne ekstra sikkerhedsservice over for vores fælles kunder.

Med over 720.000 DNSSEC-signerede .dk-domæner placerer det danske .dk sig nu i toppen over lande med høj DNSSEC-andel sammen med lande som Norge, Sverige, Holland og Tjekkiet. 

Er du nysgerrig på, hvorfor DNSSEC er en god idé, og hvorfor det betyder noget at flest mulige har DNSSEC på deres domænenavn, så læs med her

Du kan altid følge med i, hvordan den danske zone udvikler sig her.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.