Skal du bruge oplysninger om registreringer?

Hvis du har brug for oplysninger, der ikke er offentligt tilgængelige f.eks. om din egen historik hos os, kan du bede om at få dem udleveret. Vi har lavet et ansøgningsskema, så du lettere kan finde frem til, hvilke krav vi stiller til din anmodning. Du skal bruge forskellige skemaer alt efter, om det er dit eget domænenavn, du vil have informationer omkring, eller om det er en andens.

Anmoder du om oplysninger om et domænenavn, som ikke er dit, er det vigtigt, at du dokumenterer en retlig interesse, da vi ellers ikke udleverer oplysninger.

Der er f.eks. tale om retlig interesse, når oplysningen har betydning for udfaldet af en retssag eller et erstatningskrav, eller hvorvidt man kan starte en sag hos en klagemyndighed.

Find de nye anmodningsskemaer her

Klageskemaer

VI har også udarbejdet klageskemaer, så det bliver mere simpelt at klage til os. Du finder skemaerne under de forskellige klageproblematikker.

Find klageskemaer her

 

 

 

Person ved computer

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.